Lyst til å spille med oss?

Lyst til å spille med oss?

Vi er et korps med et bredt repertoar som spiller alt fra showmusikk, klassisk og originalskrevet korpsmusikk. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter med band, kor og solister. Vi deltar også på NM janitsjar hvert år.

Høsten 2022 hadde vi en innholdsrik og meget vellykket showkonsert med Kåre Conradi som ledet oss med stødig hånd og stor stemme gjennom mye av repertoaret til The Ratpack. Våren 2023 deltok vi i elitedivisjonen i NM janitsjar, og avsluttet sesongen på tradisjonelt vis med utekonsert på Kolbotn torg.

Nå er vi klare for høstsesongen med tre spennende og forskjellige prosjekter på planen. Først har vi klassisk høstkonsert i september, som i år har fått navnet "Metamorfoser og underverk", så følger showkonserten "Stardust in concert" med solist Hilde Louise Asbjørnsen, før vi avslutter med vår tradisjonelle julenattkonsert lille julaften i Greverud kirke.

Alle prosjektene ledes av vår faste dirigent Jan-Erik Hybertsen.

Hvis dette er interessant for deg, vil vi gjerne høre fra deg, da vi søker medlemmer i alle instrumentgrupper. Vi øver hver mandag kl 19-22 i Kolben kulturhus på Kolbotn, 15 min med tog fra Oslo S. Kom gjerne innom på en øvelse, eller send oss en epost til på styret@kolbotnkonsertorkester.no

Bilder

Søk
Driftes av Styreportalen AS