Leie korpset

Trenger du musikk på ditt arrangement?

JULETREFESTER

Planlegger ditt firma å arrangere juletrefest for ansatte og deres barn? Ønsker dere å sette en ekstra spiss på festen, med levende musikk og lek og underholdning for de minste? Da kan nissene i Kolbotn Konsertorkester hjelpe til. Vi arrangerer juletrefester for små og store bedrifter og foreninger.

Julen nærmer seg ubønnhørlig, og med den alle tradisjonelle forberedelser. For oss i Kolbotn Konsertorkester er en del av juleforberedelsene å kunne underholde ved juletrefester for firmaer og foreninger i Oslo og omegn. Vi har i en årrekke påtatt oss å lede slike arrangementer, og har etter hvert opparbeidet gode rutiner og fått mange faste, fornøyde oppdragsgivere.

Våre juletrefester

Juletrefesten er først og fremst en fest for barna, og vi har et opplegg som setter dem i sentrum. Vi arrangerer leker, lager underholdning og spiller til gang rundt juletreet. Vi har et fleksibelt program som gjør at vi kan tilpasse oss den enkelte bedrifts eller forenings ønsker og behov. Dersom dere ønsker å overlate hele ansvaret for festens gang til oss, er dette også selvsagt mulig. Det eneste dere må stille med selv er juletre til juletregangen, mat og drikke og lokale.
Til juletrefestene deler vi oss opp i såkalte nisselag. Disse består av et nisseorkester på 5-10 spillende nissemusikanter, en ledernisse og 1-2 gulvnisser som hjelper ledernissen. Ledernissen leder gangen rundt juletreet og arrangerer leker for barna. Alt dette akkompagneres selvsagt av stemningsfulle julesanger fremført av vårt eget nisseorkester. Hvis ønskelig kan nisseorkesteret også spille ved gjestenes ankomst.

Julenissen kommer!

Julenissen er selvsagt også med oss rundt på festene, og han deler ut godteposer til barna ved festens slutt. Godteposene kan vi gjerne ta ansvaret med å sette sammen og pakke selv. Vi pakker spennende poser i forskjellige størrelser og prisklasser, se prislisten nedenfor.

Det lønner seg å være tidlig ute med bestilling, da de mest populære helgene erfaringsmessig raskt blir fullbooket. For nærmere informasjon om tilgjengelige tidspunkter, prisforslag og bestilling, send en e-post til styret@kolbotnkonsertorkester.no
Siste frist for bestilling til juletrefester som arrangeres før 24. desember, er 1. november. Arrangementer etter 1. januar må bestilles innen 20. november.
Søk
Driftes av Styreportalen AS