Nyheter

Vi har bruk for nettopp deg

Torsdag, 6 Juni 2024

Bra at du henger med, for du er med andre ord litt nysgjerrig på hva KOKO, som vi kaller oss, egentlig er.

KOKO er et korps som består av ca. 35 musikere. Det er lov å kalle seg musiker, selv om man er amatør. I NM janitsjar i år befestet vi plassen i øvre del av 1. divisjon. Men hvis du tenker at «å, de er sikkert kjempegode alle sammen, det er ikke noe for meg», da skal du ikke bekymre deg.

Vi holder et bra nivå fordi vi jobber godt sammen og lar hvert medlem bidra med det de kan.

Noen har vært med lenge og har spilt lenge. Andre har tatt opp igjen hobbyen etter å ha gjort andre viktige ting i livet, og har oppdaget at det er fullt mulig å komme tilbake på et anstendig nivå selv etter tiår med instrumentet på hylla. Med litt øving da.

Så du, som har spilt i korps tidligere i livet, du som kanskje var ganske god på instrumentet ditt, men som la det på hylla da jobb, familie og andre forpliktelser tok tida di, du som tenker at det er for tungt å ta det opp igjen, og spesielt i et korps som KOKO, ja nettopp du, du skal lese videre.

For vi vet at det finnes mange som deg. Som kanskje tenker at de ikke orker, har tid, er litt engstelig for nivået kanskje, men som med en liten dytt kan finne tilbake til noe de elsket og som de vil elske igjen. Elske og mestre. For det er gøy å få til fine ting sammen med andre.

Vi har plass til deg i KOKO. Vi vil gjerne legge til rette for at du kan prøve deg hos oss. Ingen forventer at du er på topp på instrumentet fra dag én. Du kan ta den tida du trenger og øve deg opp til et nivå du selv er tilfreds med. Så finner vi ut om vi passer sammen.

Så herved er du utfordret. Tenk litt på det, kjenn på det, ta fram instrumentet ditt og spill litt. Kanskje låter det ikke så bra, men ikke bry deg. Erfaringen er at det går overraskende greit å komme tilbake til et godt nivå. Med litt øving da.

Lørdag 15. juni klokka 13 holder vi vår tradisjonelle sommerkonsert på Kolbotn Torg. Benytt anledningen til å stikke innom, hør på oss og ta en prat med oss.

Vi øver hver mandag fra 19 til 22 i flotte lokaler i sal 2 i Kolben kulturhus på Kolbotn.

Fra oppstart i august i år vil vi legge til rette for at nettopp du og sånne som deg kan finne deg til rette hos oss.

Første øvelse etter sommerferien er mandag 19. august kl. 19.

Lurer du på noe, ta kontakt med Øyvind Blegeberg, tlf. 920 88 266
oyvind.blegeberg@ramboll.no

ingen kommentarer enda
Søk
Driftes av Styreportalen AS