Nyheter

The Rat Pack

Lørdag, 5 November 2022

Vi inviterer til croonerkonsert med Kåre Conradi og Kolbotn Konsertorkester. En helaften med 50 og 60-tallets glade jazzmusikk signert Frank Sinatra, Sammy Davis jr., & Dean Martin.

The Rat Pack var kallenavnet til en gruppe sangere og skuespillere, deriblant Frank Sinatra (1915-1998), Dean Martin (1917-1995), Sammy Davis Jr. (1925-1990). På høydepunktet av deres suksessfulle karriere på 1960-tallet, spilte de hver opptreden for fulle hus i Las Vegas . Folk strømmet til for å ta del i deres sprell, musikalske krumspring og kameratskap.

Vi ønsker å gjenskape denne magiske stemningen, og har vært så heldige å få med oss Kåre Conradi på denne konserten.

Solist:

Kåre Conradi er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og ved London Academy of Music & Dramatic Art (LAMDA). Han debuterte på Oslo Nye Teater i 1989, som Peder Pilt i musikalen Jenta mi av Henning Sommerro og Edvard Rønning. Fra 1995 arbeidet han ved Nationaltheatret, oppbrutt av en periode på Trøndelag Teater. Han var del av den kunstneriske ledelsen på Teatret på Torshov 2001–2003.

I musikalteatret har han blant annet hatt rollene som Tony i West Side Story (Trøndelag Teater 1997), Higgins i My Fair Lady (Oslo Nye Teater 2003 og Folketeateret 2013), Don Lockwood i Singin' in the Rain (Oslo Nye Teater 2008) og Sky Masterson i Guys and Dolls (Oslo Nye Teater 2014). Conradi har dessuten turnert som oppleser og jazz- og kabaretsanger.

I musikalteatret har han blant annet hatt rollene som Tony i West Side Story (Trøndelag Teater 1997), Higgins i My Fair Lady (Oslo Nye Teater 2003 og Folketeateret 2013), Don Lockwood i Singin' in the Rain (Oslo Nye Teater 2008) og Sky Masterson i Guys and Dolls (Oslo Nye Teater 2014). Conradi har dessuten turnert som oppleser og jazz- og kabaretsanger.

Conradi har de siste årene hatt stor suksess i TV serien Vikingane/Norsemen, samt med Lille Eyolf både i Oslo & London. I Vinter er han i London for oppsetningen av Ibsens Fruen fra havet.

Dirigent:

Jan-Erik Hybertsen er Kolbotn Konsertorkesters faste dirigent. Han er utdannet dirigent fra Norges Musikkhøgskole hvor han i 2010 hadde sin eksamenskonsert med Kringkastingsorkesteret. Videre har han studert på mesterklasser med blant annet Kurt Masur og operadireksjon med Paolo Arrivabeni ved operaen i Liège.Siden 2010 har han regelmessig vært gjestedirigent for flere av landets profesjonelle ensembler som Stavanger Symfoniorkester og Trondheim Symfoniorkester, samt flere korps i Forsvarets Musikk.

Utenfor landets grenser har han arbeidet med Nasjonalfilharmonien i Moldova, Nasjonaloperaen i Romania og Prinsens Musikkorps i Danmark. Han var i 2016 finalist på stillingen som assistentdirigent for Royal Scottish National Orchestra.

Videre har han over flere år vært gjestedirigent for Ålesund Symfoniorkester, Kristiansund Symfoniorkester, Bergen Filharmoniske ungdomsorkester og Norges Ungdomssymfoniorkester. Som dirigent for blåseensembler, og som ivrig ambassadør for blåsebesetning har han jobbet med Musikkforeningen Nidarholm, Christiania Blåseensemble, Stabekk Janitsjarorkester, Drammen Konsertorkester og Kolbotn Konsertorkester.

Kolbotn Konsertorkester:

Korpset ble etablert 2. april 1931 under navnet Kolbotn ungdomskorps. Etter mange år som et typisk lokalt amatørkorps fikk korpset et stort kvalitetsløft med oboisten Tom Klausen som dirigent fra 1967 til hans død i 1980. Etter dette har korpset hatt en rekke dyktige dirigenter som har bidratt til at korpset har holdt et høyt nivå i alle disse årene. Fra 1968 har korpset vært i toppsjiktet i Norge, og har de siste årene hatt plass i elitedivisjonen i NM etter at vi vant 1. divisjon i 2019.

Korpset skiftet navn til Kolbotn Konsertorkester i 2006, og holder til i Kolben kulturhus hvor øvelsene og de fleste konsertene holdes. De siste årene med pandemi har ført til at mange store arrangementer og konserter har vært avlyst og utsatt, og vi er veldig glade for at vi igjen har mulighet til å øve og holde konserter.

ingen kommentarer enda
Søk
Driftes av Styreportalen AS